Terrassa - Estació

Terrassa - Estació

Projectes | 533 |

Disseny, fabricació i instal·lació de un tancament a l'Estació de Trens de Terrassa (Barcelona).

En aquesta instal·lació es va requerir de fer un tancament personalitzat amb accés mitjançant aplicació de mòbil i també es possible accedir mitjançant la marcació de un codi en un teclat que hi ha instal·lat a la porta d'entrada. La instal·lació està prevista amb una càmera de video-vigilància les 24h.

A l'interior es van instal·lar dos models dels nostres sistemes per aparcar les bicicletes, el model Two Levels i el model Scooter per patinents. També es va requerir de l'instal·lació de unes guixetes per tal de oferir els usuaris la possiblitat de guardar el casc i altre elements a l'interior. Amb el model Two Levels permet optimitzar l'espai posant dues bicicletes a diferent nivell i amb el model Scooter permet l'estacionament de patinets de forma senzilla.

Adicionalment s'ha instal·lat el model BIKE TOOLS en l'exterior del tancament, per tal de oferir un servei bàsic de manteniment de les bicicletes per els usuaris que ho requereixin. El model instal·lat s'acciona mitjant la mateixa aplicació de mòbil que s'utilitza per accedir al tancamnet.

 

Fotografies Projecte

terrassa-01terrassa-02terrassa-03terrassa-04terrassa-05terrassa-06terrassa-08terrassa-09terrassa-10terrassa-11terrassa-12terrassa-13terrassa-14terrassa-15terrassa-16terrassa-17terrassa-18terrassa-19terrassa-20terrassa-21terrassa-22

Productes Utilitzats

YoutubeFacebookTwitterLinkedinInstagram