Política de Qualitat

 

BANYOLES COLOR, SL

SERVEIS DE MAQUINÀRIA BANYOLINA, SL

 

BANYOLES COLOR GRUP té més de 30 anys d’experiència en el món de l’aplicació de pintura en pols a peces metàl·liques i en la gestió de les peces. A més, i d’acord a la nostra estratègia de diversificació de negoci, en els últims anys hem dissenyat i desenvolupat un producte propi, adreçat a la sostenibilitat vial.

 

El nostre objectiu estratègic és ser líder a la província de Girona en el sector de la pintura en pols i disposar d’un ventall de productes propis, adreçats a la sostenibilitat vial, que permeti obrir-nos a nous mercats, tant a nivell nacional, com internacional, al mateix temps que ens incrementi la càrrega productiva dels processos de pintura, muntatge i gestió de peces.

 

Les activitats que considerem conformes a la qualitat exigida segons la Norma Internacional ISO 9001:2015 són:

 

BANYOLES COLOR, SL-> Pintat de peces per a la industria en pols epoxy i muntatges. Gestió de la fosa i mecanitzat.

SEMAB, SL -> Disseny, fabricació i venda de pàrquings, cavallets i accessoris per a motos i bicicletes.

 

D’acord amb aquest objectiu BANYOLES COLOR GRUP adopta una Política de Qualitat centrada en satisfer els nostres clients a través de:

 

  • Garantir la qualitat dels productes que lliurem al client, amb un alt valor afegit i que aportin solucions eficients i innovadores gràcies a la nostra experiència i coneixement.
  • Disposar de processos productius i eficients que ens permetin la màxima flexibilitat, qualitat i rapidesa en el servei.
  • Tenir un equip humà que s’involucri activament en el treball i en la qualitat facilitant, la formació, comunicació, participació i treball en equip.

 

A més a més, BANYOLES COLOR GRUP vetllarà pel compliment dels requisits legals i reglamentaris i per a la millora continua de l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat.

 

Aquesta política serà revisada almenys una vegada a l’any per la Direcció, per assegurar la seva contínua adequació a les necessitats futures i al propòsit de l’empresa, servint de base per l’establiment dels objectius. Direcció posa la present Política de Qualitat a disposició de les parts interessades.

 

Cornellà de Terri, 12 de Juliol de 2021

Sr. Jordi Sorts

Gerent

 

YoutubeFacebookTwitterLinkedinInstagram