Política de Qualitat

 

BANYOLES COLOR, SL

BANYOLES COLOR GESTIÓ, SL

SERVEIS DE MAQUINÀRIA BANYOLINA, SL

 

BANYOLES COLOR GRUP té més de 30 anys d’experiència en el món de l’aplicació de pintura en pols a peces metàl·liques i en la gestió de les peces. A més, i d’acord a la nostra estratègia de diversificació de negoci, en els últims anys hem dissenyat i desenvolupat un producte propi, adreçat a la sostenibilitat vial.

 

El nostre objectiu estratègic és ser líder a la província de Girona en el sector de la pintura en pols i disposar d’un ventall de productes propis, adreçats a la sostenibilitat vial, que permeti obrir-nos a nous mercats, tant a nivell nacional, com internacional, al mateix temps que ens incrementi la càrrega productiva dels processos de pintura, muntatge i gestió de peces.

 

Les activitats que considerem conformes a la qualitat exigida segons la Norma Internacional ISO 9001:2015 són:

 

BANYOLES COLOR, SL -> Pintat de peces per a la industria en pols epoxy i muntatges. Gestió de la fosa i mecanitzat.

BANYOLES COLOR GESTIÓ, SL -> Comercialització de peces pintades per a la industria.

SEMAB, SL -> Disseny, fabricació i venda de pàrquings, cavallets i accessoris per a motos i bicicletes. Comercialització de peces pintades per a la industria.

 

D’acord amb aquest objectiu BANYOLES COLOR GRUP adopta una Política de Qualitat centrada en satisfer els nostres clients a través de:

 

  • Garantir la qualitat dels productes que lliurem al client, amb un alt valor afegit i que aportin solucions eficients i innovadores gràcies a la nostra experiència i coneixement. 
  • Disposar de processos productius i eficients que ens permetin la màxima flexibilitat, qualitat i rapidesa en el servei.
  • Tenir un equip humà que s’involucri activament en el treball i en la qualitat facilitant, la formació, comunicació, participació i treball en equip.

 

A més a més, BANYOLES COLOR GRUP vetllarà pel compliment dels requisits legals i reglamentaris i per a la millora continua de l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat.

 

Aquesta política serà revisada almenys una vegada a l’any per la Direcció, per assegurar la seva contínua adequació a les necessitats futures i al propòsit de l’empresa, servint de base per l’establiment dels objectius. Direcció posa la present Política de Qualitat a disposició de les parts interessades.

 

Cornellà de Terri, 10 d’abril de 2018

Sr. Jordi Sorts

Gerent

 

YoutubeFacebookTwitterLinkedinInstagram